Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ταγμένος Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα!

Τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού διέψευσε ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ταγμένος Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα
Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2011, τόνισε ότι σκοπεύει να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια ακόμη.

«Ξέρω ότι πολλά γράφονται αλλά εγώ έχω συμβόλαιομε την Γιουνάιτεντ. Και περνάω πολύ καλά εδώ. Διάφορα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς αλλά στην Μπαρτσελόνα τερματοφύλακας είναι ακόμη ο Βαλντές. Προς το παρόν, πάντως, μόνο στη Γιουνάιτεντ θέλω να με σκέφτομαι να παίζω. Θέλω να μείνω εδώ για χρόνια και να κατακτήσω πολλούς τίτλους», τόνισε αρχικά ο πορτιέρο των «κόκκινων διαβόλων», με δηλώσεις του στη «Sun».

Στη συνέχεια, ο Ντε Χέα έπλεξε το εγκώμιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Φέργκιουσον είναι κάτι περισσότερο από προπονητής μας. Ελέγχει τα πάντα στην ομάδα και ασχολείται με όλα προσωπικά. Είναι πατέρας για όλους μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ο καλύτερος με διαφορά». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: