Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Όνειρο ο… μεγάλος Αστέρας!

Αποφασισμένοι να «τρελάνουν» κόσμο είναι οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης, εφόσον η ομάδα κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όνειρο ο… μεγάλος Αστέρας
Στον Αστέρα Τρίπολης δεν κρύβουν πως μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League.

Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν θέλουν να αποτελέσουν απλώς μία «φωτοβολίδα» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, θέλουν να σημειώσουν συνεχώς βήματα προόδου και για αυτό τον λόγο οι κ.κ. Καϋμενάκης και Μπάκος παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση «μεγάλων» ονομάτων που θα ανεβάσουν επίπεδο το υπάρχον ρόστερ.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου θα βάλουν το χέρια πολύ βαθιά στην τσέπη. αν οι «κυανοκίτρινοι» καταφέρουν να βγουν πρώτοι στη διαδικασία των πλέι οφ και φτάσουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή των Πιπίνη, Σανκαρέ, Αλβαρες, Περόνε, Καλαντζή, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Οσον αφορά το θέμα των ανανεώσεων, μπορεί το διάστημα της διακοπής να φάνταζε ιδανικό, ωστόσο προτιμήθηκε αυτό να συμβεί μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: