Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«Δεν πωλείται ο Σουάρες»

Ο Λουΐς Σουάρες δεν παραχωρείται από τη Λίβερπουλ, αφού είναι ένας σημαντικός παίκτης που προσφέρει πολλά. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο BBC ο Γενικός Διευθυντής των «κόκκινων», Ίαν Άιρ.

«Δεν πωλείται ο Σουάρες»
Οι φήμες που θέλουν τον Λουΐς Σουάρες να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ ολοένα και πληθαίνουν. Πολλές ομάδες από όλη την Ευρώπη φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ουρουγουανό επιθετικό και αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για βέβαιη μετακόμιση του παίκτη. Όμως, ο Γενικός Διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ, φρόντισε να προσγειώσει τους επίδοξους αγοραστές του Σουάρες, μιλώντας για το μέλλον του Ουρουγουανού.

«Το συμβόλαιο του Σουάρες λήγει σε 4 χρόνια. Δεν βλέπω, λοιπόν, γιατί θα έπρεπε να ξεκινήσουμε συζητήσεις για μια πιθανή παραχώρησή του. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε, παρά τα όσα ακούγονται. Θέλουμε να τιμήσουμε το συμβόλαιο, όπως, είμαι βέβαιος, θέλει και ο Λουΐς να κάνει το ίδιο. Ξεκαθαρίζω πως ο Σουάρες θα πωλείται», είπε με έμφαση ο Άιρ.

Οι φήμες που θέλουν πολλές ομάδες να κάνουν κρούση για τον παίκτη εξακολουθούν να κυκλοφορούν. Αυτό δεν δείχνει να ενοχλεί τον παράγοντα της Λίβερπουλ. «Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Σουάρες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει. Αλλά ο Λουΐς είναι παίκτης μας και είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε κοντά μας. Για τις ομάδες που θα τον ήθελαν, ένα έχω να πω. Ας ψάξουν κάπου αλλού για επιθετικό, γιατί ο Σουάρες θα παραμείνει για χρόνια στο Άνφιλντ», τόνισε ο Ίαν Άιρ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: