Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δυσάρεστα νέα για Λάζαρ!

Τραυματίας επιστρέφει από τη Ρουμανία ο Κοστίν Λάζαρ, όπως μετέφερε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο τιμ του ΠΑΟΚ. Έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα ο Γεωργιάδης.

Δυσάρεστα νέα για Λάζαρ
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τραυματισμό του Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ δεν πήρε μέρος στον αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ουγγαρία, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Αυτό μετέφερε στο ιατρικό τιμ και με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα επανεξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στην τελική ευθεία

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Έτο, Αποστολόπουλος και Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γλύκος, Πέλκας (θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης).

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Σταφυλίδης, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Ο αριστερός μπακ ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας μιας και χθες αγωνίστηκε για 65 λεπτά, στο φιλικό 1-1 με την Εσθονία.

Να σημειωθεί πως λόγω της (και) απουσίας των διεθνών, στις προπονήσεις αυτών των ημερών ανέβηκαν από την δεύτερη ομάδα τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές: οι Κιόσε, Σαββίδης, Πολύζος και Ποζατζίδης συμμετέχουν στο πρόγραμμα των «μεγάλων» μετά την καλή εμφάνιση που είχαν στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: