Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πάντεφ: «Πλαστή η υπογραφή μου»

Συνέχεια στην υπόθεση που έχει προκύψει γύρω από τις κατηγορίες του Ζοσέ Μουρίνιο με την FIFA για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο για το 2012 έδωσε με νέες του δηλώσεις ο Γκόραν Πάντεφ.

Πάντεφ: «Πλαστή η υπογραφή μου»
Πλαστή είναι η υπογραφή του Γκόραν Πάντεφ που υπάρχει στο δελτίο για την ανάδειξη του καλύτερου προπονητή στον κόσμο για το 2012, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο επιθετικός της Νάπολι.

Ο διεθνής φορ ψήφισε ως αρχηγός της ΦΥΡΟΜ στην σχετική ψηφοφορία της FIFA, η οποία χθες δημοσίευσε τις επιλογές της χώρας και φαίνεται ότι προτίμησε τους Ντελ Μπόσκε, Μαντσίνι και Κλοπ αντί του Ζοσέ Μουρίνιο.

Με αυτό τον τρόπο η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλησε να «απαντήσει» στις κατηγορίες του Πορτογάλου τεχνικού πως τα αποτελέσματα ήταν στημένα και αρκετοί συνεργάτες του ή ποδοσφαιριστές είχαν εκείνον ως πρώτη επιλογή.

Από την πλευρά του, ο Πάντεφ δήλωσε εκ νέου στο calciomercato.com: «Δεν θέλω να κάνω επίσημες δηλώσεις επειδή έχουμε να παίξουμε ένα σημαντικό ματς στο Βέλγιο. Μπορώ μόνο να πω πως εκείνη η υπογραφή στο φαξ δεν είναι δική μου. Ο Μουρίνιο είναι ο αγαπημένος μου, το ξέρουν όλοι αυτό...».

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια γύρω από αυτή την υπόθεση… πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: