Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Θέλει Γιόβετιτς η Σίτι… αλλά μπορεί και όχι!

Με αινιγματικό τρόπο απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, σε ερώτηση της «Gazzetta dello sport» η οποία αφορούσε στη μεταγραφή του Στέβαν Γιόβετιτς.

Θέλει Γιόβετιτς η Σίτι… αλλά μπορεί και όχι
Δημοσιεύματα ιταλικών και αγγλικών εφημερίδων κάνουν ολοένα και πιο συχνά λόγο για την επικείμενη μεταγραφή του Στέβαν Γιόβετιτς από τη Φιορεντίνα στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά από τους άλλους… μνηστήρες στον επιθετικό των «βιόλα». Ο Διευθύνων Σύμβουλος, όμως, των «σίτιζενς», Φεράν Σοριάνο, όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ιταλική «Gazzetta dello sport», απάντησε με αινιγματικό τρόπο, αφήνοντας «ανοικτή» σε κάθε ερμηνεία την απάντησή του.

«Καθημερινά διαβάζω πως είχαμε επαφές με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα και συζητήσαμε για τη μεταγραφή του Γιόβετιτς. Δεν θέλω να σχολιάζω φήμες που αφορούν τις μεταγραφές, ειδικά όταν απέχουμε τόσο πολύ από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να σας πω. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό, ούτε ένα δεδομένο. Συνεπώς… ας πάμε στην επόμενη ερώτηση», ήταν τα λόγια του Σοριάνο, στα οποία φαίνεται η ενόχλησή του για όσα ακούγονται και γράφονται.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της ιταλικής εφημερίδας προσπάθησε να πάρει μια… έμμεση απάντηση, ζητώντας να μάθει τους μεταγραφικούς στόχους της Σίτι. Ο Σοριάνο, ξανά, φάνηκε πολύ προετοιμασμένος και, ουσιαστικά, δεν απάντησε με σαφήνεια. «Στο ρόστερ μας έχουμε πολύ σπουδαίους παίκτες. Μου είναι δύσκολο να βρω κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, οι οποίοι θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας μας», απάντησε ο Φεράν Σοριάνο, αφήνοντας, ουσιαστικά, αναπάντητο το ερώτημα του Ιταλού. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: