Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Και με τη βούλα «Ολυμπιακή» η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα, η οποία θα αναλαμβάνει τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου για τα επόμενα 10 χρόνια, ύστερα από σχετική ανακοίνωση του δημάρχου της Πόλης.

Και με τη βούλα «Ολυμπιακή» η Γουέστ Χαμ
Δια στόματος Μπόρις Τζόνσον έγινε η ανακοίνωση της παραχώρησης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου στη Γουέστ Χαμ, με το δήμαρχο της αγγλικής πρωτεύουσας να δίνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη νέα μορφή που θα έχει το «στολίδι» της πόλης.

Τα «σφυριά» αναλαμβάνουν τη χρήση του Σταδίου για τα επόμενα 10 χρόνια, γυρίζοντας σελίδα στην ιστορία τους και κάνουν ένα μεγάλο βήμα, όπως έχει τονίσει στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Γκολντ, εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου.

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα έχει διαφορετική μορφή από το 2016 κι έπειτα, αφού αρκετές θέσεις θα αφαιρεθούν, ενώ δεν θα υπάρχει και η οροφή, τουλάχιστον στη μορφή που υπάρχει σήμερα.

Η ομάδα του ανατολικού Λονδίνου θα μετακομίσει εκεί σε τρία χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται το Στάδιο να φιλοξενήσει και αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2015.

«Είναι φανταστικό για όλους που σχετίζονται με το σύλλογο. Έγινε σκληρή δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα βλέπουμε τους καρπούς της», τόνισε ο Γκολντ, ενώ από την πλευρά της η Κάρεν Μπράντι, αντιπρόεδρος της ομάδας, παραδέχθηκε πως είναι χαρούμενη αφού έτσι «οι φιλοδοξίες του συλλόγου έχουν κάθε λόγο να γίνουν περισσότερες».

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ σκοπεύει το επόμενο διάστημα να δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες σχέδιο για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: