Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δεν αφήνει την Πορτογαλία ο Ρονάλντο!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Πορτογαλίας λόγω της τιμωρίας του Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει του αγώνα (26/03) στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Δεν αφήνει την Πορτογαλία ο Ρονάλντο
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε κάρτες στο χθεσινό-ισόπαλο (3-3) παιχνίδι στην έδρα του Ισραήλ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Ωστόσο, η τιμωρία του 28χρονου παίκτη προήλθε από μία ανώρυμη κίνησή του. Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, το παιχνίδι σταμάτησε και εκείνος αποφάσισε να κλωτσήσει την μπάλα, «κερδίζοντας» την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Παρότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει με το Αζερμπαϊτζάν θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της Πορτογαλίας στο Μπακού, ώστε να βοηθήσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του με την παρουσία του.

Το θέμα είναι πως οι Ίβηρες έχουν μπλέξει, αφού μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τον Ισραήλ έχουν υποχωρήσει στην τρίτη θέση του 6ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ και πλέον δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: