Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Νεγρέδο!

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Άλβαρο Νεγρέδο, τονίζοντας, ωστόσο, πως το μέλλον του εξαρτάται από τις βουλές της διοίκησης της Σεβίλλης.

Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Νεγρέδο
Η παραγωγικότητά του είναι εξαιρετική, αφού σε 129 αγώνες με τη φανέλα της Σεβίλλης έχει σημειώσει 60 γκολ. Μια επίδοση που, αφενός τον κατατάσσει ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφετέρου ενδέχεται να αποτελέσει το… διαβατήριό του για την Αγγλία. Αυτό, τουλάχιστον, προσδοκά ο Άλβαρο Νεγρέδο.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα και δυσκολότερα της Ευρώπης, στο οποίο θα μπορούσα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου. Δεν κρύβω πως αποτελεί όνειρο για μένα να παίξω στην Αγγλία», ομολόγησε ο επιθετικός της Σεβίλλης.

Στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους το όνομα του Νεγρέδο «έπαιξε» πολύ. Πληροφορίες ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι, την Τότεναμ και την Έβερτον να καταθέτουν προτάσεις στη διοίκηση της Σεβίλλης. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έμεινε στην Ισπανία. Ο ίδιος εξηγεί το λόγο. «Είναι αλήθεια πως υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν τις έλαβε υπόψη. Μου είχαν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να με κρατήσουν και πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν καμία πρόταση. Αυτό στο παρελθόν. Για το μέλλον δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Πιθανώς ο πρόεδρος να αλλάξει στάση, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα φτάσουν στη Σεβίλλη», σημείωσε ο Άλβαρο Νεγρέδο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: