Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πρώτος βαθμός για Λιχτενστάιν!

Τον πρώτο του βαθμό στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 πανηγύρισε το Λιχτενστάιν, που ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Λετονία.

Πρώτος βαθμός για Λιχτενστάιν
Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο του Λιχτενστάιν έκανε ο Ρενέ Πάουριτς. Μετά τις δύο ήττες σε φιλικά, ο Αυστριακός τεχνικός είδε την ομάδα του να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, μετά το 1-1 με τη Λετονία στο Βαντούζ. Από την πλευρά τους, οι Λετονοί έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, αλλά δεν έχουν βλέψεις για πρόκριση, την οποία θα διεκδικήσουν, όπως φαίνεται, Ελλάδα και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εκατέρωθεν ευκαιρίες, παρότι αμφότερες είναι ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. Στο 17ο λεπτό, ο Πολβερίνο άνοιξε το σκορ για το Λιχτενστάιν, που πέτυχε το δεύτερο του γκολ στον έβδομο προκριματικό όμιλο. Δεκατρία λεπτά αργότερα, η Λετονία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάουνα, ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί και αν ήταν πιο προσεχτικοί, θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο… μαζεμένες, αλλά στο 61ο λεπτό οι Λετονοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Τσάουνα έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ή καλύτερα «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα του Λιχτενστάιν, Γέλε, που απέκρουσε. Παρά τις αλλαγές και τις ευκαιρίες που έγιναν, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: