Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Αυτές μπορούν να… δελεάσουν τον Γκέτσε!

Ελάχιστες είναι οι ομάδες που θα μπορούσαν να δελεάσουν τον Μάριο Γκέτσε και να τον οδηγήσουν μακριά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως φάνηκε από όσα είπε σε γερμανικό κανάλι ο ίδιος.

Αυτές μπορούν να… δελεάσουν τον Γκέτσε
Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Φυσιολογικό είναι, λοιπόν, πολλές ομάδες της Ευρώπης να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος, όμως, δεν προτίθεται να αφήσει τόσο εύκολα τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από όσα είπε σε συνέντευξή του στο γερμανικό κανάλι «Sports1».

«Είμαι ευτυχισμένος στη Ντόρτμουντ. Τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Με την ομάδα μου βρίσκομαι στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δεν μπορεί να μην με ικανοποιεί. Μπορεί να μην προλαβαίνουμε να κατακτήσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα, ωστόσο πήραμε τα δύο προηγούμενα. Περνάω, λοιπόν, τέλεια στη Ντόρτμουντ, συνεπώς δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποχωρήσω», τόνισε αρχικά ο Γκέτσε.

Όταν ρωτήθηκε για τις ομάδες εκείνες που θα μπορούσαν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, ο νεαρός άσος δεν δίστασε να τις κατονομάσει. «Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να με… δελεάσουν. Μόνο για αυτές τις ομάδες θα σκεφτόμουν να αφήσω τη Ντόρτμουντ», απάντησε ευθέως.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους μια πρόταση προερχόμενη από τις παραπάνω ομάδες δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, ο Γκέτσε παραδέχτηκε πως τα μεγέθη των συλλόγων αυτών είναι τεράστια σε σχέση με την ομάδα του. «Πρόκειται για τεράστιες ομάδες. Σέβομαι και αγαπώ τη Ντόρτμουντ, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτές τις τρεις. Αν και καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Επιπλέον, στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται θα μπορούσα να μάθω πολλά και να βελτιωθώ ως παίκτης. Συνεπώς, είναι προφανές πως μόνο για μία από αυτές θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής», υπογράμμισε ο Μάριο Γκέτσε. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: