Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«Δεν θα χάσω τον αγώνα της ζωής μου»

Την πρόθεσή του να κάνει ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίξει εναντίον της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Λούκας Μόουρα σε εφημερίδες της Βραζιλίας.

«Δεν θα χάσω τον αγώνα της ζωής μου»
Αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2012, αλλά ήρθε στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο. Από τότε ο Λούκας Μόουρα έχει δείξει δείγματα του ταλέντου του, τόσο στο Σαμπιονά, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, με… θέα τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ο Λούκας, όμως, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Ο ίδιος, με δηλώσεις του σε εφημερίδες της πατρίδας του, τονίζει πως θα κάνει τα πάντα, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στους «μπλαουγκράνα». «Ταλαιπωρούμαι από έναν τραυματισμό και αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να προπονηθώ. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Το ματς αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας και θα κάνω τα πάντα ώστε να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας.

Από τον τόνο της φωνής του γίνεται αντιληπτό πως ο Λούκας θέλει πολύ να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Τίτο Βιλανόβα. «Δεν θα ήταν υπερβολικό να πω πως αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της μέχρι τώρα καριέρας μου. Θα το χαρακτήριζα το παιχνίδι της ζωής μου. Για αυτό θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να παίξω κανονικά κόντρα στους Καταλανούς. Δεν θα έχανα για τίποτα στον κόσμο τον αγώνα της ζωής μου», υπογράμμισε ο Λούκας Μόουρα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: