Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Όπως τα... περίμεναν, Φέργκιουσον και Νάνι!!

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε από την UEFA ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μα μία αγωνιστική ο Νάνι για όσα έγιναν στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως τα... περίμεναν, Φέργκιουσον και Νάνι
Η απόφαση της UEFA για τις τιμωρίες στους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Νάνι έπειτα από όσα συνέβησαν στη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν εξέπληξε κανέναν. Πρόστιμο στον Σκοτσέζο κόουτς, μια αγωνιστική στον Πορτογάλο άσο.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν έξω φρενών με τον Τούρκο ρέφερι, Τσουνέιτ Τσακίρ, έπειτα από την απόφασή του να αποβάλει τον Νάνι στο 56ο λεπτό του αγώνα με τη «βασίλισσα» στο Μάντσεστερ. Έτσι, μετά την ήττα (2-1) των «κόκκινων διαβόλων» και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και έστειλε τον βοηθό του, Μάικ Φίλαν.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο καλείται πλέον από την UEFA να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ, με τη μορφή προστίμου για τη μη τήρηση των κανονισμών που θέλουν τους προπονητές των ομάδων να βρίσκονται στην αίθουσα Τύπου, εντός 20 λεπτών από τη λήξη των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τον Νάνι, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλησε να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες αποβλήθηκε, βλέποντας ξανά το χτύπημα στον Αρμπελόα. Υπήρχε ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να αυξηθεί η τιμωρία της μιας αγωνιστικής που επιφέρει ούτως ή άλλως η κόκκινη κάρτα, αλλά η τιμωρία θα παραμείνει ως έχει και απλά ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από το επόμενο ευρωπαϊκό ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: