Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σάντος: «Θα είμαστε στη Βραζιλία»!

Αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα θα ανασυνταχθεί μετά την ήττα από τη Βοσνία και θα πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Σάντος: «Θα είμαστε στη Βραζιλία»!
«Δυστυχώς, δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένα, κάτι που είναι το δυνατό μας σημείο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά όταν έρχεται η ήττα υπάρχει και αμφισβήτηση. Ψάχνουμε να βρούμε τι δεν πήγε καλά, τι θα μπορούσε να γίνει…», τόνισε, αρχικά, εξερχόμενος από τα αποδυτήρια, ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Να δούμε τι δεν πήγε καλά και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε τα μπαράζ. Υπάρχει δρόμος και ελπίζουμε σε πιθανό στραβοπάτημα της Βοσνίας, ακόμη και για την πρώτη θέση. Εγώ πιστεύω ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα είμαστε στη Βραζιλία».

Σαρρής: «Όλα θα κριθούν με τη Λιθουανία»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αρκέστηκε στο εξής: «Υπάρχει στενοχώρια σε όλους. Το επόμενο παιχνίδι με τη Λιθουανία είναι κρίσιμο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και τώρα όλα θα κριθούν με τη Λιθουανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: