Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κατσουράνης: «Θα πανηγυρίσουμε στο τέλος»

Αισιόδοξος για πρόκριση–παρά την ήττα από την Βοσνία- εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, ξεκαθαρίζοντας πως η Εθνική έχει όλα τα εφόδια να πανηγυρίσει στο τέλος.

Κατσουράνης: «Θα πανηγυρίσουμε στο τέλος»
Κάτι το… κακό φεγγάρι, κάτι το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Εθνική από την Βόσνια, έγειραν την πλάστιγγα και ήρθε η ήττα, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των προκριματικών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ.

«Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας, να μην απογοητεύεται ο κόσμος», το μήνυμά του προς τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο «Κατσούρ»:

«Το ματς ήταν ισορροπημένο και από μια στημένη φάση προηγήθηκαν στο σκορ. Στη συνέχεια πήραν ψυχολογία, κέρδισαν και το πέναλτι, δεν ήμασταν και σε καλή βραδιά και ηττηθήκαμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε μεγάλη ομάδα. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν και το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Δεν έχει χαθεί η πρώτη θέση, αν κάνουμε ό,τι πρέπει, μπορούμε να βγούμε πρώτοι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν στα δέκα ματς, κάνουμε μια ήττα, έχουμε πιθανότητα να βρεθούμε στην κορυφή. Δεν πρέπει να απογοητεύεται ο κόσμος, γιατί θα συνεχίσουμε και θα κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει η πρόκριση. Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την σημερινή ήττα. Νομίζω, όμως, πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: