Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Παπασταθόπουλος: «Αστεία τα σενάρια με Μήτρογλου»

«Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό», τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για το σενάριο που ήθελε να πραγματοποιείται ανταλλαγή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βέρντερ Βρέμης για τον Μήτρογλου και εκείνον.

Παπασταθόπουλος: «Αστεία τα σενάρια με Μήτρογλου»
«Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό, για να μην εκφραστώ διαφορετικά», τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για το σενάριο που ήθελε να πραγματοποιείται ανταλλαγή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βέρντερ Βρέμης για τον Μήτρογλου και εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αμυντικός στην εφημερίδα "Real News":

- Για τα μελλοντικά του σχέδια:

"Η Ελλάδα στην παρούσα φάση είναι πολύ μακριά από τα σχέδιά μου και άλλωστε η Βέρντερ Βρέμης δεν με κοστολογεί λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ. Τον τελευταίο καιρό η Βέρντερ διανύει σεζόν ύφεσης, μακριά από παλαιότερες επιτυχίες της. Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους της, με τους οποίους διατηρώ εξαιρετική σχέση και στο τέλος του πρωταθλήματος θα τα ξαναπούμε για το μέλλον μου. Ξέρω ότι δεν θέλουν να με πουλήσουν, πάντως αν φύγω, θα το κάνω για κάτι πραγματικά καλύτερο, είτε αυτό λέγεται Αγγλία, είτε Ιταλία. Σίγουρα όχι επιστροφή στην Ελλάδα, ακόμα κι αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει τα 10 εκατ. ευρώ".

- Για το σενάριο ανταλλαγής με τον Κώστα Μήτρογλου:

"Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό, για να μην εκφραστώ διαφορετικά. Εχω συνειδητά επιλέξει το εξωτερικό και ο προσανατολισμός μου παραμένει αταλάντευτος. Αλλες συνθήκες δουλειάς, άλλο επίπεδο. Σίγουρα πάντως ο Κώστας μπορεί να παίξει παντού και του εύχομαι κάθε πρόοδο. Δεν μου έχουν πει κάτι γι' αυτόν στην Βέρντερ, αλλά όποτε ρωτήθηκα για Ελληνες, πάντα εκφράστηκα με τα καλύτερα λόγια".

- Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

"Παρακολουθώ τι γίνεται και σίγουρα δεν χαίρομαι με την εικόνα της ΑΕΚ. Έχω πει ότι θέλω να κλείσω εκεί την καριέρα μου, όμως πρέπει πρώτα να αναγεννηθεί και μετά να γίνει τέτοια συζήτηση. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το πρωτάθλημα, ενώ είναι υγιές που ανεβαίνουν κι άλλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: