Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ρόμπεν: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Την άποψη πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό στους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν, διαφωνώντας με όσους ισχυρίζονται το αντίθετο.

Ρόμπεν: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»
Οι περισσότεροι εκτιμούν πως η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες εκείνες, οι οποίες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Με την άποψη αυτή δεν συμφωνεί ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος εκτιμά πως οι συμπαίκτες του στη Μπάγερν Μονάχου είχαν ανάγκη από ένα… διάλειμμα.

«Στους περισσότερους συμπαίκτες μου θα κάνει καλό να απομακρυνθούν για λίγες μέρες από τη Μπάγερν και να βρεθούν με πρόσωπα διαφορετικά από αυτά με τα οποία συναναστρέφονται καθημερινά. Θα αναπνεύσουν έναν διαφορετικό αέρα, έναν αέρα ανανέωσης, πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτό θα είναι ευεργετικό για όλους μας», ήταν η εκτίμηση του Ολλανδού.

Ο ρυθμός, τον οποίον είχε αποκτήσει η ομάδα του, θα χαθεί, όμως. Σύμφωνα με τον Ρόμπεν, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. «Με την επιστροφή μας από τις εθνικές, όλοι μας θα εργαστούμε με περισσότερη όρεξη προκειμένου, αφενός να ξαναβρούμε το ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή, αφετέρου να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι πιθανοί τραυματισμοί. Αν αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη», είπε με αισιοδοξία ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου.

Όσο για τους στόχους της Μπάγερν, ο Ρόμπεν δεν είπε κάτι… νέο να πει. «Θέλουμε τα πάντα. Η ομάδα έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να κατακτήσει όλους τους τίτλους, τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε», υποσχέθηκε στους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: