Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«Εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε»

Μετά την ήττα από την Μακάμπι, ο Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να… διορθώσει την κατάσταση.

«Εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε»
Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι στο ΣΕΦ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του αυτή την περίοδο δεν παίζει καλά αλλά τόνισε ότι θεωρεί πως μπορεί να κάνει τις δύο νίκες που θέλει και να πάρει την πρόκριση στους «8».

«Το σημερινό ματς έχει δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο στην κυριολεξία το πετάξαμε. Ήμασταν απαράδεκτοι αμυντικά , είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και ήμασταν διστακτικοί στην επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη και κακές επιλογές και γι’ αυτό βρεθήκαμε στο -18. Ήταν αναμφίβολα το χειρότερο φετινό ημίχρονο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο χωρίς να έχουμε καλύτερα ποσοστά, πήγαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση κυρίως λόγω άμυνας. Τα μεγάλα σουτ όμως, ειδικά αυτό του Σμιθ από τα εννιά μέτρα, μας έκοψαν τα πόδια. Πριν από αυτό όμως είχαμε τρεις λάθος επιθετικές επιλογές για να φέρουμε το ματς στον πόντο. Δεν παίζουμε καλά αυτή την περίοδο, έχουν παίξει ρόλο οι τραυματισμοί και ότι αυτοί που παίζουν δεν έχουν ανάσες. Σήμερα, είχαμε την ατυχία με τον Πάουελ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο για την προσπάθεια αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτό το επίπεδο το ένα ημίχρονο δεν φτάνει. Πετύχαμε την Μακάμπι σε καλό μομέντουμ, έπαιξε καλά αλλά γι’ αυτό είμαστε και εμείς υπεύθυνοι. Είχαμε λάθος φιλοσοφία στο πρώτο ημίχρονο».

Όσο για την συνέχεια, είπε: «Με δύο νίκες είμαστε στους οκτώ αλλά πρέπει να διώξουμε το στρες από πάνω μας. Να γυρίσει και ο Πρίντεζης που είναι πολύ σημαντικός για μας. Εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε. Το κοινό μας στηρίζει αλλά όταν παίζουμε στο Σεφ έχουμε υπερβολική πίεση. Τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να διαχειριστούν την περυσινή επιτυχία και φαίνεται από το ότι εκτός έχουμε καλύτερο ρεκόρ. Θα πρέπει και αυτό να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: