Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Καλαφατάκης: «Καθοριστικό παιχνίδι για τους στόχους μας»

Κρίσιμο είναι το ματς του Ικάρου με τον Κολοσσό στη Ρόδο όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει οι δύο ομάδες, όπως επισήμανε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Καλαφατάκης: «Καθοριστικό παιχνίδι για τους στόχους μας»
Ο Ίκαρος φιλοξενείται από τον Κολοσσό στη Ρόδο, το Σάββατο, για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Αναμέτρηση… σημαντική, όπως τόνισε ο προπονητής του συλλόγου της Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης, καθώς όπως εξήγησε πολλά κρίνονται όσον αφορά στους στόχους που έχουν θέσει και οι δύο ομάδες.

«Είναι ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για τους στόχους της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα με αξιόλογο ρόστερ και με την προσθήκη των δύο ξένων έχει ενισχυθεί σημαντικά», είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: «Η θέση της στην βαθμολογική κατάταξη θεωρώ ότι είναι πλασματική. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την βδομάδα και ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ζόραν Βρκιτς, σχολίασε: «Ο Κολοσσός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1, όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Έχει πολύ καλό υλικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη, για να μην επιτρέψουμε στον Κολοσσό να κάνει το παιχνίδι που τον συμφέρει».

Όσον αφορά στην προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Ρόδο. Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Σόλομον Αλάμπι, αλλά θα στερηθεί τον τραυματία Γιαννούλη Λαρεντζάκη.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: