Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το πιστεύει ακόμα ο Καναβάρο!

Εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου ο Πάολο Καναβάρο, παρά τη διαφορά των 9 βαθμών που χωρίζει τη Νάπολι από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Το πιστεύει ακόμα ο Καναβάρο
Απομένουν ακόμα 9 αγώνες για την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο και η διαφορά των 9 βαθμών που χωρίζει τη Γιουβέντους από τη Νάπολι μοιάζει να δίνει μεγάλη ασφάλεια στην ομάδα του Τορίνο. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που περιμένουν μια εντυπωσιακή ανατροπή. Ένας από αυτούς είναι ο Πάολο Καναβάρο, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, δεν έκρυψε πως ακόμα τρέφει κάποιες ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Όσο τα μαθηματικά δεν μας καταδικάζουν, είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Κόντε θα αναγκαστεί να σπαταλήσει δυνάμεις, τόσο σωματικές, όσο και ψυχικές, στις αναμετρήσεις της με τη Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα μου, επιχειρώντας να πλησιάσει τους πρωτοπόρους. Δεν κρύβω πως ακόμα ελπίζω. Αρκεί να είμαστε εμείς σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση», τόνισε ο αρχηγός της Νάπολι.

Πριν λίγο καιρό η Νάπολι είχε πλησιάσει στους 2 βαθμούς τους «μπιανκονέρι». Ακολούθησε μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, τα οποία «εκτόξευσαν» τη διαφορά. Ο Καναβάρο ρίχνει την ευθύνη στην ατυχία, για τις βαθμολογικές απώλειες. «Η ομάδα πάντα έπαιζε καλά. Αλλά η τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη. Αν στα τελευταία παιχνίδια την έχουμε… σύμμαχο, τότε η διαφορά μας από τη Γιουβέντους θα μειωθεί… και μάλιστα πολύ», είπε με πίστη ο Καναβάρο.

Ένα ακόμα κίνητρο για να κάνει η Νάπολι μια… ξέφρενη πορεία στα τελευταία 9 ματς του πρωταθλήματος, αποτελεί ο σκληρός ανταγωνισμός με τις ομάδες που την ακολουθούν. «Πριν λίγο καιρό φαινόταν πως είχαμε εξασφαλίσει άνετα τη δεύτερη θέση. Τώρα πίσω μας βρίσκονται πολλές ομάδες, οι οποίες θα επιχειρήσουν να μας προσπεράσουν. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για την ομάδα μου. Θέλουμε να πλησιάσουμε τη Γιουβέντους, αλλά κοιτάμε και πίσω μας, αφού η δεύτερη θέση δεν είναι για… πέταμα. Αν δεν πάρουμε τον τίτλο, τουλάχιστον θα έχουμε εξασφαλίσει την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», σημείωσε ο Πάολο Καναβάρο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: