Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ρόβας: «Έφυγε επιτυχημένος ο Ελευθερόπουλος»

Δυνατό χαρακτήρισε το παιχνίδι για τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρακλή ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος μίλησε και για την πρώην ομάδα του τον Πανιώνιο.

Ρόβας: «Έφυγε επιτυχημένος ο Ελευθερόπουλος»
Ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα δίνει ο Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα με τον Βασίλη Ρόβα.

Ο μέσος της «Ελαφράς Ταξιάρχιας» χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα την Football League, καθώς πάρα πολλές ομάδες αγωνίζονται για την άνοδο, ενώ μιλώντας για την παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο, τόνισε ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έφυγε ως πετυχημένος από τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρόβας:

Για την ομάδα του και το παιχνίδι που ακολουθεί με Ηρακλή: «Έχω έξι αγωνιστικές εδώ. Πάμε πολύ καλά αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ο Ηρακλής έρχεται από μια μεγάλη νίκη στα Ψαχνά, πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, καθώς δέκα ομάδες διεκδικούν μια θέση στην τριάδα. Αυτό το κάνει και πολύ ενδιαφέρον στον κόσμο που το παρακολουθεί».

Για την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο που μετά ένα πολύ καλό πρώτο γύρο, στη συνέχεια «ξεφούσκωσε»: «Ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο στον Πανιώνιο. Όταν από την ομάδα φεύγουν επτά ποδοσφαιριστές, κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο. Ο κ. Ελευθερόπουλος έφυγε ως πετυχημένος από την ομάδα».

Για τον Άρη και την μάχη της σωτηρίας στη Σούπερ Λιγκ: «Ο Άρης πιστεύω πως θα ξεμπλέξει απ' τις τελευταίες θέσεις. Αν πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του σώζεται και μαθηματικά. Πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει. Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι το πιο κομβικό και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω πως η μάχη για την παραμονή θα κριθεί στον πόντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: