Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Σκαλοπάτι για μένα ο Ολυμπιακός»

Κανένα βάρος λόγω του επιθέτου που κουβαλάει δεν αισθάνεται ο Κώστας Μανωλάς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του. Την πίστη ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του άφησε ο νεαρός στόπερ.

«Σκαλοπάτι για μένα ο Ολυμπιακός»

«Σίγουρα έχω ένα πολύ βαρύ όνομα, εξαιτίας του θείου μου, όμως δεν αισθάνομαι κανένα βάρος», τόνισε ο 22χρονος στόπερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω ένα σκαλοπάτι ακόμα στην καριέρα μου (με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό)».

Τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στη «Real News»

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, που θα με βοηθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον, να μπορέσω να πάω και σε μία άλλη ομάδα στην Ευρώπη, που είναι και το όνειρό μου. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχω καταφέρει αυτή τη στιγμή να είμαι βασικός. Δουλεύω σκληρά κι ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Για τον αποκλεισμό από την Λεβάντε από τη συνέχεια του Europa League:

«Πάντα πικραίνει ένας αποκλεισμός. Είχαμε φιλοδοξίες να πάμε παραπάνω. Το θέλαμε πολύ κι εμείς και ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το νταμπλ. Κάναμε το πρώτο βήμα με τον ΠΑΣ κι ελπίζουμε στον «Καραϊσκάκη» να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε και να βρεθούμε στα ημιτελικά».

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας:

«Κάθε Έλληνας ονειρεύεται να παίξει με το εθνόσημο στο στήθος. Ευχαριστώ τον κ.Σάντος που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Μπορώ να βοηθήσω και την Εθνική να πάει στο Μουντιάλ».

Για τον αν αισθάνεται βάρος λόγω του ονόματός του:

«Σίγουρα έχω ένα πολύ βαρύ όνομα, εξαιτίας του θείου μου, ωστόσο δεν αισθάνομαι κανένα βάρος. Έχω τη δική μου προσωπικότητα, νομίζω ότι το δείχνω στο γήπεδο. Σημασία για μένα τώρα έχει να αφήσω το δικό μου στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο ευρωπαϊκό, αν γίνεται».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών του κόσμου στο πρόσωπό του:

«Το να σε αποδέχεται ο κόσμος του Ολυμπιακού όταν έρχεσαι από την ΑΕΚ και ειδικά με το συγκεκριμένο βαρύ όνομα στην πλάτη, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τον ευχαριστώ που σε κάθε μου προσπάθεια με χειροκροτάει. Ματώνω τη φανέλα και θέλω να συνεχίσω να το κάνω για το καλό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω ένα σκαλοπάτι ακόμα στην καριέρα μου».

Για τον ανταγωνισμό που παρατηρείται στη θέση των στόπερ:

«Με τέτοιους συμπαίκτες προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος, γιατί δεν έχεις θέση σίγουρη. Ο Αβραάμ για μένα είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Ο Σιόβας στέκεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική, ενώ ο Παπάζογλου συμπληρώνει ένα πολύ καλό σύνολο στόπερ».

Για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον Μίτσελ:

«Είναι προπονητής με ισπανική φιλοσοφία. Κάνουμε καλές προπονήσεις. Είναι μία σπουδαία προσωπικότητα και νομίζω ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εξελιχθεί περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: