Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Πάνω από όλους η ΑΕΚ»

«Νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας», θέλει ο Παύλος Μητρόπουλος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Πάνω από όλους η ΑΕΚ»
Να αφήσουν πίσω τους τα… κακώς κείμενα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες θέλουν στην ΑΕΚ εν όψει του αθηναϊκού ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/3, 19:30), όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο μεσοαμυντικός της Ένωσης τόνισε πως θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στο κόσμο τους, ο οποίος παντού ακολουθεί και υποστηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Real News":

Για την ΑΕΚ:
«Δεν πρέπει να μπαίνει τίποτα πάνω από την ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η παραμονή και πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεμπερδεύουμε με αυτό. Από εκεί και πέρα, όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα δεν ήταν ωραία, όμως οφείλουμε να τα αφήσουμε πίσω και ενωμένοι να συνεχίσουμε. Πρέπει όλοι να σεβόμαστε όλους και τίποτα να μην μπαίνει πάνω από την ομάδα».

Για το ντέρμπι και τον κόσμο της ΑΕΚ:
«Το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερο και δύσκολο και θέλουμε πολύ τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας, που μας ακολουθεί πάντα και παντού. Ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματά του είναι μεγάλη ομάδα και θέλει προσοχή. Με τη στήριξη των οπαδών μας θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι θα τους κατακτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: