Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δεν λέει «όχι» σε Μπριζ ο Φουρλάνος!

Θετικός στο ενδεχόμενο να δεχθεί την πρόταση της Κλαμπ Μπριζ παρουσιάζεται ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο νεαρός χαφ βρίσκεται, επίσης, στο «στόχαστρο» των Γκενκ, Γουέστ Μπρομ και Skoda Ξάνθης.

Δεν λέει «όχι» σε Μπριζ ο Φουρλάνος

Το συμβόλαιο του 20χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις Βρυξέλλες.

Η Κλαμπ Μπριζ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 2+2 ή 3+2 ετών, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέλθουν στις 200.000 ευρώ.

Ο Φουρλάνος δεν έχει υπογράψει με τους Βέλγους, όμως έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές και η διοίκηση του βελγικού συλλόγου μπορεί να το ενεργοποιήσει μέχρι το τέλος Απριλίου.

Η προοπτική της Μπριζ είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τον 20χρονο μέσο, όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται το επόμενο διάστημα να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του.

Ωστόσο, δύσκολα θα προσφέρει περισσότερα από 80.000 ευρώ ετησίως για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον.

Το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αναφέρει ότι ο Φουρλάνος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων τριών ομάδων. Πρόκειται για την Γκενγκ, την Γουέστ Μπρομ και την Skoda Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μικρό όφελος αν φύγει ο παίκτης, αφού υπολογίζεται να πάρει 200.000-250.000 ευρώ για τα τροφεία, όπως προβλέπεται από την UEFA.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: