Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δίπλα στην ομάδα ο Αλαφούζος!

Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε την Παιανία, τα είπε με Φάμπρι και παίκτες του Παναθηναϊκού, δίνοντας έτσι σύνθημα συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δίπλα στην ομάδα ο Αλαφούζος
Την Παρασκευή είχε αφήσει το… χρήμα να μιλήσει, μοιράζοντας τα φακελάκια με το πριμ, το Σάββατο αποφάσισε να τα πει ο ίδιος τόσο με τον προπονητή της ομάδας, όσο και με ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση αυτή του Γιάννη Αλαφούζου έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πραγματοποιείται μία μόλις ημέρα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο η νίκη δεν είναι μόνο θέμα πρεστίζ αφού οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε συνομιλία με τον τεχνικό της ομάδας, Φάμπρι, ενώ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και με ορισμένους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Αλαφούζος ουσιαστικά δείχνει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό τεχνικής ηγεσίας και παικτών, ενώ παράλληλα περνά και το μήνυμα για νίκη στο ντέρμπι με την «Ένωση».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: