Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Ντουμπάι ήρθαμε»

Για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού μίλησε στην Sportday ο Νίκος Ιωαννίδης.Ο νεαρός σκόρερ έδωσε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» και αρχίζει και ονειρεύεται.

«Ντουμπάι ήρθαμε»
Ζει το όνειρο του όπως όλα τα παιδιά της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Ο Νίκος Ιωαννίδης, ο νεαρός σκόρερ που έδωσε τη νίκη πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» επί της Άντερλεχτ, «απειλεί» και ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ στο Ντουμπάι.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Ιωαννίδης στην Sportday:

Για το πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό και πως συνδυάζει το ποδόσφαιρο με το σχολείο: «Έπαιζα στη Δράμα και με είδε ο κύριος Ζελενίτσας. Μαζί με τον κύριο Κουμαριά με έφεραν στον Ολυμπιακό πριν από τρία χρόνια, στα 15 μου. Η ομάδα με αγκάλιασε. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να προσέχει έναν μικρό τόσο πολύ. Είναι λίγο δύσκολο να συνδυάσεις και το σχολείο, αλλά δεν πρέπει να τ' αφήνεις. Θα δώσω πάλι πανελλαδικές, με στόχο τα ΤΕΦΑΑ. Η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι μέχρι τα 33, άντε τα 35. Πρέπει να έχεις κάτι να κάνεις μετά».

Για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού: «Στην αρχή δεν το περίμενε κανείς. Μετά το παιχνίδι με την Μπιλμπάο λέγαμε για πλάκα ότι έτσι ξεκίνησε πέρυσι και η Ιντερ, με μία βαριά ήττα και το πήρε. Λέγαμε για πλάκα ότι θα το πάρουμε κι εμείς. Μετά τον αγώνα με την Αρσεναλ όμως αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε στη διοργάνωση».

Για τον επόμενο στόχο: «Ντουμπάι, ήρθαμε. Θα δώσουμε όχι το 100%, αλλά το 1.000% σε αυτό το παιχνίδι. Να είστε σίγουροι. Θα κερδίσουμε από αυτές τις επιτυχίες. Θα πάρουμε ευκαιρίες. Δεν είναι ότι δεν παίρνεις ευκαιρίες, όπως λένε, δεν είναι ακριβώς έτσι. Στις μεγάλες ομάδες όμως όπως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλες και οι απαιτήσεις. Και δεν γίνεται να πάρεις πολλές ευκαιρίες. Αρα πρέπει να τις αρπάξεις».

Για το όνειρο του: «Αυτό είναι το όνειρό μου, να παίξω με Τζεμπούρ και Μήτρογλου. Είμαι τρία χρόνια εδώ. Να πάω στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και να δείξω στον προπονητή αν πρέπει να είμαι μαζί με τον Τζεμπούρ και τον Μήτρογλου. Μία ευκαιρία να πάω στην προετοιμασία και γιατί όχι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μέχρι το τέλος, που θα έχει κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο. Είναι και λογικό πάντως, αν τελικά πάρει ο προπονητής έναν πιο έμπειρο φορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: