Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ολοταχώς για νταμπλ!

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας προκρίθηκε η Σέλτικ, που νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Σεντ Μίρεν στον πρώτο χρονικά προημιτελικό.

Ολοταχώς για νταμπλ
Η Σέλτικ πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας και οδεύει ολοταχώς για το νταμπλ, αφού για να χάσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να… σταματήσει να παίζει. Οι «Κέλτες» προηγήθηκαν στο «Σεντ Μίρεν Παρκ» μόλις στο 5ο λεπτό με τον Λέντλεϊ, αλλά οχτώ λεπτά αργότερα, η Σεντ Μίρεν έφερε το ματς στα ίσια με τον Γκονσάλβες. Τη νίκη έδωσε στην ομάδα του στο 21’ ο Στόουκς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα και έτσι το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό στη θέση του Στόουκς, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, όπως στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το δεύτερο εισιτήριο πήρε η Φόλκερκ, ομάδα της Α’ κατηγορίας, που νίκησε επίσης με σκορ 2-1 εκτός έδρας τη Χάμιλτον. Πρωταγωνιστής ήταν ο Άλστον, που πέτυχε και τα δύο τέρματα (44’, 71’), ενώ για τους ηττημένους, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέιτζ (90’+3’), μείωσε ο Ράιαν στο 74’.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα:

Σάββατο 02/03
Σεντ Μίρεν-Σέλτικ 1-2
(13’ Γκονσάλβες - 5’ Λέντλεϊ, 21’ Στόουκς)

Χάμιλτον-Φόλκερκ 1-2
(74’ Ράιαν - 44’, 71’ Άλστον)

Κυριακή 03/03
Νταντί-Νταντί Γιουν. (14:45)
Κιλμάρνοκ-Χιμπέρνιαν (17:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: