Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Μεγάλη ομάδα με φανατικούς οπαδούς ο Άρης»

Τις απόψεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα, τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει, αλλά και τις συγκρίσεις της ζωής ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελλάδα κατέθεσε σε δηλώσεις του ο Νούνο Κοέλιο

«Μεγάλη ομάδα με φανατικούς οπαδούς ο Άρης»
Ο Πορτογάλος μέσος του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στο «maisfutebol» χαρακτήρισε τον Άρη σαν μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με εξαίρεση την πρώτη θέση.

«Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έχει απίστευτο κοινό. Οι οπαδοί μας είναι φανατικοί και πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας. Παράλληλα, το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό με εξαίρεση τη μάχη του τίτλου, όπου κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό».

Ως προς τα σχέδια του για τη συνέχεια, επισήμανε: «Ο στόχος μου είναι να γυρίσω στη Μπενφίκα. Όταν έφυγα ήξερα πως θα έχω να αντιμετωπίσω μια ακόμα πρόκληση και τα έχω πάει καλά μέχρι στιγμής. Θέλω να επιστρέψω στη Μπενφίκα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Άλλοι αποφασίζουν».

Επιπλέον ο Κοέλιο έκανε σύγκριση για το πώς αντιμετωπίζεται εδώ η κρίση σε σχέση με την πατρίδα του. «Ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές αλλά αυτό δεν φαίνεται στην καθημερινότητα. Οι καφετέριες και τα περισσότερα εστιατόρια είναι γεμάτα. Νομίζω ότι οι Έλληνες είναι πιο χαλαροί απ’ ότι εμείς οι Πορτογάλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: