Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αγγέλου: «Συγκλονιστικά όλα τα παιδιά»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Πατρών, τονίζοντας πως η αγωνιστική τους συνέπεια ήταν συγκλονιστική.

Αγγέλου: «Συγκλονιστικά όλα τα παιδιά»
Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» ξεκαθάρισε πως αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική, καθώς η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η νίκη είναι πολύ σημαντική, τη θεωρώ μεγάλη για δυο λόγους. Πρώτον γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτό το θέμα. Ο Πελεκάνος έχει πρόβλημα στον μηνίσκο, ο Χαρίσης είναι τραυματίας, ο Χαντ κι αυτός πονούσε στο γόνατο, ο Βεζένκοφ είχε σπασμό, ο Πάσαλιτς ένιωθε κι αυτός ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση. Κουράστηκα να μετράω τραυματίες. Η αγωνιστικότητα των παιδιών ήταν συγκλονιστική. «εμείς έχουμε δύο προβλήματα. Ένα, ότι είμαστε στον Άρη και για να φοράς αυτή τη φανέλα έχεις πίεση. Προσπαθώ να μην παίζουν οι παίκτες μου κάτω από πίεση. Είναι δύσκολο να ακούν συνεχώς για την έκτη θέση, για την κάλυψη της διαφοράς με τον Απόλλωνα Πατρών. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να αντέχουν αυτό. Όσο μπορούμε προσπαθούμε αυτήν την πίεση να την κάνουμε δημιουργική. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Είτε πας από τον Άρη σε άλλη ομάδα, είτε κάνεις τον Άρη μεγάλο. Και τα δύο φέρνουν πίεση. Το ίδιο είναι η φανέλα του Άρη με τη φανέλα πιο μικρής ομάδας; Το βλέπω στους παίκτες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεύτερον, απέναντι σε εκρηκτικούς και παίκτες είμαστε δύο κλικ πιο αργοί και με αυταπάρνηση παλεύουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Δεν έχουμε ΜακΚόλουμ, Γκραντ, Κλάιμπερ, Τέρνερ, Μίλμπουρν, Κις. Σήμερα παίξαμε εκπληκτική άμυνα, κρατήσαμε σε πολύ χαμηλό σκορ τον Απόλλωνα, ο οποίος μετά την αρχική ευστοχία δεν είχε ενέργεια. Ο Απόλλων είχε 7 ασίστ, εμείς 17 ασίστ και 19 λάθη. Είναι φιλοσοφία του Νίκου να σε οδηγεί μέσα στο καλάθι και να κλέβουν οι παίκτες του την μπάλα στις πάσες προς τα έξω. Ο κορμός μας, ο πλέι μέικερ και ο σέντερ δηλαδή ο Πάσαλιτς και ο Σαρικόπουλος, είχαν 11 λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: