Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Χάμσικ: «Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα»

Παρά την ισοπαλία 1-1 της Νάπολι με την Γιουβέντους, που διατήρησε τη «γηραιά κυρία» στην κορυφή με έξι βαθμούς διαφορά, ο Μάρεκ Χάμσικ πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Χάμσικ: «Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα»
Το μεγάλο ντέρμπι στο «Σαν Πάολο» ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους δεν ανέδειξε κάποιον νικητή, με τη «γηραιά κυρία» να είναι αυτή που… χαμογέλασε στο τέλος, καθώς διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τους «παρτενοπέι».

Ωστόσο, ο Μάρεκ Χάμσικ παρά το τελικό 1-1 θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στην υπόθεση τίτλος και υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

«Παίξαμε πολύ καλά στο ντέρμπι και αν και βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ καταφέραμε να αντιδράσουμε και μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πάρα πολύ και με πολλούς τρόπους, ώστε να πάρουμε τη νίκη, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και στη Γιουβέντους παραμένει στους έξι βαθμούς, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για το τέλος του πρωταθλήματος», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο «Σαν Πάολο», είπε: «Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο γήπεδο ήταν φανταστική. Είναι εξαιρετικοί οι φίλαθλοί μας και τους ευχαριστώ πολύ. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έφτιαξαν στην αρχή του αγώνα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: