Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Διπλό στο Εδιμβούργο!

Συνέχεια στις νίκες έδωσε στην Πρέμιερ Σκωτίας η Μάδεργουελ, που επικράτησε 2-1 της Χαρτς στο Εδιμβούργο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Διπλό στο Εδιμβούργο
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Σκωτίας διατηρήθηκε η Μάδεργουελ, μετά το πέρασμά της από το Εδιμβούργο. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Σέλτικ, έφτασαν στη νίκη με 2-1 επί της Χαρτς σε αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής και έκαναν άλλο ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Χίγκντον και πέντε λεπτά αργότερα ο ΜακΓκόβαν με αυτογκόλ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 59’ με τον Σάτον, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο.

Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της ημέρας, αλλά για την 22η αγωνιστική, Ρος Κάουντι και Ινβερνές ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι και νεοφώτιστοι, που εντυπωσιάζουν με τη φετινή παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια, διατήρησαν το αήττητο για δέκατο παιχνίδι και παρέμειναν στην τέταρτη θέση. Έναν βαθμό περισσότερο έχουν οι φιλοξενούμενοι, που κράτησαν την οριακή διαφορά και την τρίτη θέση, η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: