Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Και τώρα… τρέχουμε!

«Στραβοπάτημα» για την πρωτοπόρο Ανόρθωση επιφύλασσε η 23η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, αφού η «Κυρία» ήρθε εκτός έδρας 2-2 με τον 11ο Εθνικό Άχνας.

Και τώρα… τρέχουμε
Με… γκέλα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο κυπριακό πρωτάθλημα η Ανόρθωση. Η «Κυρία» έμεινε στο 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον 11ο στην βαθμολογία Εθνικό Άχνας.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ανόρθωση έχει 58 βαθμούς και σε απόσταση βολής την ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ που έχει 54 με έναν αγώνα λιγότερο και σε περίπτωση νίκης απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, τότε η διαφορά θα πάει στον ένα.

Στο παιχνίδι εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι γηπεδούχοι και έτσι στο 44’ πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Σκούλιτς στο 45’, όμως ο Ιτζχάκι στο 57’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κενμόγκνε στο 68’. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 76’ με τον Ιτζχάκι.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η ΑΕΛ χωρίς να… ιδρώσει έκαμψε την αντίσταση της Πάφου με 4-0. Η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας 1-0, ενώ η Ομόνοια αν και δυσκολεύτηκε νίκησε στο γήπεδό της με σκορ 2-1.

Η (23η)αγωνιστική:

Σάββατο (2/3)
Νέα Σαλαμίνα- Δόξα Κατωκοπιάς 0-1
Ομόνοια- Απόλλων Λεμεσού 2-1
Εθνικός Άχνας- Ανόρθωση 2-2
ΑΕΛ- Πάφος 4-0

Κυριακή (3/3)
Αγία Νάπα- Παραλίμνι
ΑΕΚ Λάρνακας- ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Αλκή

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:

Πάφος- Ομόνοια
Αλκή- Νέα Σαλαμίνα
ΑΠΟΕΛ- ΑΕΛ
Απόλλων Λεμεσού- Ολυμπιακός Λευκωσίας
Δόξα Κατωκοπιάς- Αγία Νάπα
Παραλίμνι- Εθνικός Άχνας
Ανόρθωση- ΑΕΚ Λάρνακας


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: