Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Βετούλας: «Κάναμε λάθη συγκέντρωσης»

Σε γενικές γραμμές ο Νίκος Βετούλας ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα του Απόλλωνα Πατρών από τον Άρη, ωστόσο τόνισε πως τα λάθη συγκέντρωσης κόστισαν.

Βετούλας: «Κάναμε λάθη συγκέντρωσης»
Δεν τα κατάφερε στο Αλεξάνδρειο ο Απόλλων Πατρών κόντρα στον Άρη και ο τεχνικός των Πατρινών ξεκαθάρισε πως τα λάθη στην συγκέντρωση και κάποια χαμένα ριμπάουντ ήταν αυτά που έκριναν ουσιαστικά την κατάληψη του παιχνιδιού.

Παρολ’ αυτά είδε και θετικά στοιχεία από τους παίκτες του και υποστήριξε πως η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο για να κυνηγήσει ό, τι καλύτερο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σήμερα είναι μέρα θλίψης για όλο το μπάσκετ με την απώλεια του Γιώργου Κολοκυθά. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ σκληρή που προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι της. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, όμως ο Άρης δυνάμωσε την άμυνά του και μας έβγαλε έξω από το ρυθμό μας. Γυρίσαμε το ματς, είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε μπροστά, αλλά χάσαμε την ευκαιρία. Χάσαμε και πάλι δύο σερί βολές όπως με την Καβάλα και δεν πλησιάσαμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είχαμε λάθη συγκέντρωσης και χάσαμε ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ' αυτά. Είμαστε σε καλό δρόμο, κοιτάμε το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον κόουτς, η διαφορά του Άρη σε σχέση με τον πρώτο γύρο είναι ξεκάθαρη».

Από τους παίκτες του Απόλλωνα, ο Βλάντο Πέτροβιτς τόνισε: «Παίξαμε ένα καλό ματς, όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος, στο τέταρτο δεκάλεπτο. Συγχαρητήρια στον Άρη. Παλέψαμε και μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν κάναμε καλά σουτ και χάσαμε τα ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: