Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μασάντο: «Είμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα»

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έδειξε ότι έχει την ικανότητα για σπουδαία πράγματα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Πάουλο Μασάντο.

Μασάντο: «Είμαστε ικανοί για σπουδαία πράγματα»
Το 4-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη έδειξε σύμφωνα με τον Πάουλο Μασάντο ότι ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να κάνει σπουδαία πράγματα.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι θέλει να προσφέρει στην ομάδα του, ενώ θεωρεί πολύ σημαντικό ότι ο προπονητής του τον εμπιστεύεται.

Επιπλέον θέλει την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης», ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να σφραγίσουν τον τίτλο του πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μασάντο:

«Δουλεύουμε σκληρά με τον κ. Μίτσελ και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο και στους φιλάθλους μας που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση, αλλά και τους οπαδούς που βρέθηκαν εδώ πως είμαστε ικανοί να κάνουμε σπουδαία πράγματα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ:«Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο και οι οπαδοί μας να μας υποστηρίξουν ένθερμα και να σφραγίσουμε το πρωτάθλημα, το 40ο για τον Ολυμπιακό».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μίτσελ πως σχεδιάζει την ομάδα της ερχόμενης περιόδου με τον ίδιο στο ρόστερ: «Είναι σημαντικό ότι απολαμβάνω τη στήριξη του προπονητή μου. Αυτό που δίνει αυτοπεποίθηση να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω τον κ. Μίτσελ να φτιάξει την ομάδα για την επόμενη χρονιά, αλλά και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: