Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αναστόπουλος: «Δεν ήταν επιλογή μου να κλειστούμε»

Ικανοποιημένος για την δύσκολη νίκη επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νίκος Αναστόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναστόπουλος: «Δεν ήταν επιλογή μου να κλειστούμε»
Η νίκη του Ατρόμητου επί του Πανθρακικού άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Νίκο Αναστόπουλο, παρά το γεγονός πως οι παίκτες του οπισθοχώρησαν κάτι που τόνισε πως δεν ήταν δική του επιλογή.

Ο προπονητής του Ατρομήτου ανέφερε αρχικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για εμάς και ιδιαίτερα σημαντική στο βαθμολογικό κομμμάτι. Εξάλλου, αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε αρκετά πίσω στο στόχο που έχουμε βάλει. Γι’ αυτό και η νίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο και ο Πανθρακικός στο δεύτερο.

Ο αντίπαλος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά κάτι ανάλογο συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι που είχαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν χάσαμε κι εμείς αρκετές ευκαιρίες αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα γιορτάσουμε σήμερα τη νίκη μας και από κει και πέρα θα συνεχίσουμε την προσπάθειά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν ήταν δική του εντολή το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στον Πανθρακικό στο δεύτερο ημίχρονο: «Όχι δεν ήταν δική μου εντολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: