Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δερμιτζάκης: «Είμαστε σε τεντωμένο σχοινί»

Τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την παραμονή του Πανθρακικού και η ήττα από τον Ατρόμητο έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Δερμιτζάκης: «Είμαστε σε τεντωμένο σχοινί»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο, αλλά και για την καλή παρουσία που έδειξαν οι παίκτες του. Παράλληλα τόνισε πως η παραμονή θα κριθεί περίπου στους 33-34 βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είναι ένα παιχνίδι που μας πάει πάρα πολύ πίσω βαθμολογικά. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να λυπούμαστε, γιατί πραγματικό το αποτέλεσμα μας πονάει ή αν πρέπει να χαιρόμαστε για τη συγκλονιστική εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ταξίδια σε Αθήνα και Βέροια κι έτσι η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη. Θα έλεγα ότι γενικά κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με δυνατό ρόστερ, που βρίσκεται δίκαια ψηλά στη βαθμολογία.

Θέλαμε τη νίκη για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο κι ενώ γνωρίζαμε ότι το δυνατό σημείο του Ατρομήτου ήταν οι στημένες φάσεις, δεχθήκαμε το γκολ σε μια αδράνεια, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλή διάθεση, δύναμη και πάθος. Τακτικά το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα μας, αναπτυχθήκαμε και από τον άξονα και από τα άκρα κι έτσι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ίσως είναι ένα από τα ημίχρονα με τις περισσότερες ευκαιρίες από κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και ο Ράντμαν, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Καλή επιτυχία στον Ατρόμητο, στη συνέχεια των υποχρεώσεών του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, ειδικά για το χειροκρότημα μετά το τέλος της αναμέτρησης, που έδειξε ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά στη συνέχεια. Είμαστε σε τεντωμένο σχοινί. Υπάρχουν δύο πλευρές, αυτή της καταστροφής και αυτής της πιο επιτυχημένης χρονιάς στην ιστορία του Πανθρακικού, αν πετύχουμε την παραμονή. Είμαστε πιο κοντά στο δεύτερο, γιατί η ομάδα έχει δείξει καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και φυσικά έχει κάνει μια σπουδαία πορεία στο κύπελλο.

Για τους βαθμούς που θα χρειαστεί η ομάδα για την παραμονή: «Πολλά θα κριθούν τις επόμενες δύο αγωνιστικές. Θεωρώ ότι η παραμονή θα κριθεί περίπου στους 33-34 βαθμούς».

Για τους τραυματίες: «Ο Μιχαλόπουλος προπονείται κανονικά, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Για τον Κουτσόπουλο ελπίζουμε να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις υποχρεώσεις του Πανθρακικού στο κύπελλο: «Είναι σημαντική η πορεία μας στο κύπελλο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Είχαμε κάποιες καλές κληρώσεις και επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ωστόσο και πολύ μεγάλη επιβάρυνση για την ομάδα μας. Σκεφτείτε ότι παίξαμε την Τετάρτη με τη Βέροια και σήμερα (σ.σ. Σάββατο) με τον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα η Βέροια έχει δύο ημέρες παραπάνω για ξεκούραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: