Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στον αστερισμό του Λέντσε!

Ο Λάζλο Λέντσε «ξελάσπωσε» τον Αστέρα Τρίπολης και οι Αρκάδες έφυγαν με σκορ 2-1 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμειναν δεύτεροι στη βαθμολογία με ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αστερισμό του Λέντσε
Τον «δολοφόνο» που έψαχνε τον βρήκε. Ο Λάζλο Λέντσε (18’, 49’) «ξαναχτύπησε» μετά την Βέροια και με δύο γκολ κόντρα στον καλύτερο ΠΑΣ Γιάννινα χάρισε το τρίποντο στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν και τρίτο γκολ οι παίκτες του Τσιώλη με τον Ούγγρο, αλλά κακώς δεν μέτρησε για φάουλ.

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ταξίδεψαν στα Γιάννενα χωρίς πέντε παίκτες, παρέμειναν όμως στη δεύτερη θέση και συνεχίσουν την μάχη τους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς:


Κατά γενική ομολογία έπαιζαν ίσως το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λίγκα και αυτό μπήκαν για να κάνουν και στον τραγικό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων. Μπορεί να έδιναν συρτές πάσες και ο συμπαίκτης τους να αναγκαζόταν να κοντρολάρει με το στήθος, από το ύψος που έπαιρνε η μπάλα, αλλά ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης μπήκαν για να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Μάλιστα, οι Αρκάδες έφτασαν και πρώτοι στο γκολ. Το πρώτο που πέτυχε ο Λέντσε, κακώς δεν μέτρησε για φάουλ, όμως ο Ούγγρος το πήρε… πατριωτικά και λίγο αργότερα άνοιξε το σκορ για τους Τριπολιτσιώτες. Μέχρι το δοκάρι του Κάφα, η ομάδα του Τσιώλη στεκόταν καλύτερα, όμως το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους. Κέρδισαν αμέσως τα χαμένα μέτρα στο γήπεδο, πίεσαν ψηλότερα, «χτύπησαν» στο ότι ο Αλβάρες δεν είναι στόπερ και δεν ήταν και σε καλή μέρα και με τον Κοροβέση έφτασαν, σχετικά νωρίς στο 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα συνόδεψε τις ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με γκολ από τον Λέντσε. Ο Ούγγρος δείχνει γιατί στην Τρίπολη τον θεωρούν «λίρα εκατό» αφού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ξανάβαλε τους Αρκάδες στη θέση του οδηγού. Όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και μετά από αυτό, οι παίκτες του Αστέρας άρχισαν να γυρίζουν πιο πίσω, να δίνουν χώρο στους γηπεδούχους ψάχνοντας την κόντρα.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Αστέρας κρατούσε ένα «χρυσό» τρίποντο κόντρα σε μια δύσκολη έδρα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και κυρίως με την… τύχη του να του παίζει άσχημα παιχνίδια. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναγκάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές, την στιγμή που ταξίδεψε στα Γιάννενα με πέντε απουσίες βασικών παικτών.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69’ Ντάσιος), Γεωργίου (87’ Γιάκος), Κοροβέσης (58’ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

Στον πάγκο: Μπακόλας, Ρουμπουλάκου, Αυγενικού, Μπέριος.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα (8’ Κάφα), Πιπίνης (76’ Γιαλούσης), Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ναβάρο, Ράγιος (50’ Ουσέρο), Ντε Μπλάσις, Λέντσε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Μπακασέτας, Έγκον, Φραγκουλάκης.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδων»





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: