Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Περιμένει Βιντιάδη και… Φωτίου!

Κίνηση από τον Δημήτρη Βιντιάδη περιμένουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ. Συνάντηση με τον Άλκη Φωτίου θα έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Περιμένει Βιντιάδη και… Φωτίου
Οι μέρες περνούν και φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει για την ΑΕΚ. Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα γενική συνέλευση με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα έχει να προσφέρει κάποια σημαντική εξέλιξη, αφού ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν είναι έτοιμος ακόμη για να μπει στην ΠΑΕ, καθώς συνεχίζει τις επαφές με τους συνεργάτες του στην Αγγλία και περιμένει την επικύρωση της απόφασης για διακανονισμό των χρεών προς το Δημόσιο. Από πλευράς διοίκησης αναμένουν μία κίνηση του 32χρονου εφοπλιστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να γνωρίζουν πού βαδίζουν. Πιθανώς να υπάρχει συνάντηση ή έστω επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ενώ δρομολογείται και το ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά, δίχως ακόμη να έχει οριστεί ημερομηνία.

Ραντεβού με Φωτίου

Ο Άλκης Φωτίου βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και θα έχει συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο ομογενής επιχειρηματίας, που αναμένεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη, δεν αποκλείεται να συζητήσει το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας προς την ΠΑΕ, καθώς η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι κάκιστη, ενώ πιθανολογείται και επαφή του με τον Δημήτρη Βιντιάδη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: