Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Με απουσίες στην Τούμπα!

Με απουσίες ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Κώστα Παναγόπουλο να καλείται να βρει λύσεις.

Με απουσίες στην Τούμπα
Μία μόλις εβδομάδα μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κυανέρυθροι», όμως, αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών βασικών παικτών τους, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κώστας Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σάμαρη, Ρόκα και Αυλωνίτη. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις, ώστε να μπορέσει μα καλύψει τα κενά και μπορέσει ο Πανιώνιος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Καρτσαμπάς, Τόσκας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Γανωτής, Γουνδουλάκης, Ασλανίδης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: