Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μήνου: «Θέλουν τους βαθμούς για άλλους σκοπούς»

Ιδιαίτερο παιχνίδι χαρακτήρισε ο Αντώνης Μήνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. «Δεν μας έχουν συνηθίσει να μην παίζουν για την πρωτιά», τόνισε.

Μήνου: «Θέλουν τους βαθμούς για άλλους σκοπούς»
Στα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού εν όψει του αποψινού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Αντώνης Μήνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς σκοπούς και όχι για την πρώτη θέση για την οποία έπαιζαν όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που είχε αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Επίσης, το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: «Ο Πετρόπουλος θα προσπαθήσει για το καλό της ομάδας του. Μετά θα έρθει οτιδήποτε άλλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Μήνου στον Σωτήρη Ταμπάκο

Για το αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

«Είναι ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, όπως το αντιλαμβάνονται και οι οπαδοί των δύο ομάδων. Δεν μας έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς σκοπούς και όχι για την πρώτη θέση για την οποία έπαιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς, οι επιλογές,διοικητικές ή ποδοσφαιρικής αξίας κάποιων παικτών που βρίσκονται στις ομάδες-τις έφεραν εδώ που είναι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, επειδή και οι δύο έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο παρελθόν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό
».

Για την φετινή παρουσία της Ένωσης

«Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ άσχημα. Είχε πολλά προβλήματα. Ακόμη και θέμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα υπήρξε, ενώ δεν συμμετείχε στα Κύπελλα Ευρώπης. Είναι σε πιο δύσκολη θέση από τον Παναθηναϊκό. Μέσα από την προσπάθεια που κατέβαλαν στην ΑΕΚ θα βγουν όλοι κερδισμένοι.

Αν δεν πιεστούν οι παίκτες, τότε θα βγουν κάποια νεαρά παιδιά και αυτό θα είναι καλό για την ομάδα. Έγιναν κάποια λάθη στην αρχή, ίσως με την πίεση του χρόνου για να σχηματιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Ήρθαν νέοι παίκτες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και βοηθούν όσο μπορούν. Το θέμα τώρα είναι να υπάρξει λύση διοικητική και να γίνει ξανά δυνατή η ΑΕΚ
».

Για την φετινή εικόνα του «τριφυλλιού»

«Στον Παναθηναϊκό μπορεί να θέλουν κάτι περισσότερο και να κοιτάζουν να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Ίσως με αυτό να μπλέξουν σε περιπέτειες. Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει καλύτερο υλικό σε σχέση με την ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό δεν ήταν συνηθισμένοι σε μία τέτοια κατάσταση. Όσο ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η ομάδα λειτουργούσε καλά, αν και δεν υπήρχε σταθερότητα στη διοίκηση».

Για την απουσία του Τοτσέ και την παρουσία του Πετρόπουλου κόντρα στον Παναθηναϊκού

«Επειδή πέρασα από τις δύο ομάδες δεν το βλέπαμε σαν εκδίκηση να παίξουμε καλά. Ο Πετρόπουλος θα προσπαθήσει για το καλό της ομάδας του. Μετά θα έρθει οτιδήποτε άλλο. Όντως ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι επιθετικό πρόβλημα με την απουσία του Τοτσέ, αλλά δεν είναι κάποιος παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Βοσνία

«Το θέμα είναι να υπάρξει υγεία και καλή παρουσία των παικτών στις ομάδες του. Η Εθνική θέλει αγωνιστική ισορροπία για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Αποτελεί από μόνη ένα μοναδικό κεφάλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: