Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»

Ναι μεν το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Τζίμης Κουστένης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

«Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης.

Ο Έλληνας προπονητής παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον, ενώ ανέφερε πως η διακοπή για το All Star Game θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά. Είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση, αλλά αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Έχουμε την ευκαιρία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω All Star Game να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Μάντζαρης τόνισε: «Περάσαμε μία περίεργη εβδομάδα με την φυγή του Θορν. Δεν τα παρατάμε. Θα ενισχυθούμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αν παίζαμε όπως σήμερα σε όλα τα ματς θα είχαμε τουλάχιστον μία δυο νίκες ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: