Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Ο Τζόρνταν είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου μου»

Μήνυση κατά του Μάικλ Τζόρνταν κατέθεσε μία γυναίκα από την Ατλάντα ισχυριζόμενη πως ο θρύλος του ΝΒΑ είναι πατέρας του 16χρονου γιου της.

«Ο Τζόρνταν είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου μου»
Σε μπελάδες μπαίνει ο Μάικλ Τζόρνταν. Μία 48χρονη γυναίκα από την Ατλάντα, ονόματι Πάμελα Σμιθ, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του θρύλου του ΝΒΑ και νυν ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς ισχυριζόμενη πως είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου της.

Μάλιστα ζητεί να γίνει τεστ πατρότητας, αξιώνει από τον «Air» να πληρώσει διατροφή, αλλά και την ασφάλιση του γιου της, ενώ ζητεί να αλλάξει το επώνυμο του γιου της σε Τζόρνταν. Από πλευράς του 50χρονου άλλοτε σταρ του ΝΒΑ, ο εκπρόσωπός του δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Η μητέρα του παιδιού ζήτησε οποιαδήποτε δίκη να πραγματοποιηθεί με κλειστές πόρτες για να προφυλαχθεί η ιδιωτικότητα του γιου της, αν και όπως έγινε γνωστό ο ίδιος είχε ανεβάσει στις 25 Δεκεμβρίου ένα βίντεο στο YouTube ισχυριζόμενος πως είναι γιος του Μάικλ Τζόρνταν και εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή του.

«Η Πάμελα δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποστηρίξει το γιο της και την επιθυμία του να έχει μία σχέση με τον πατέρα του. Γι’ αυτό τώρα αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για το θέμα και κάλεσε τον Μάικλ να κάνει το σωστό», ανέφερε η εκπρόσωπος της γυναίκας, που φέρεται να γνωρίστηκε με τον Μάικλ Τζόρνταν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στο Σικάγο.

Το δικαστήριο θα κάνει την πρώτη ακρόαση στην υπόθεση στις 12 Μαρτίου.

Ο Τζόρνταν έχει δύο γιους και μία κόρη από το γάμο του με τη Χουανίτα Βανόι, από την οποία χώρισε το 2006. Το 1991 είχε βρεθεί αντιμέτωπος με μία ανάλογη καταγγελία, αλλά το τεστ DNA απέδειξε πως δεν ήταν πατέρας του παιδιού της Κάρλα Νάφελ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: