Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λόγια… σεντονάτα!

Ντόρτμουντ και Σάλκε απέδειξαν πως ανήκουν στο Champions League νικώντας με 3-1 το Ανόβερο και 4-1 τη Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Νέα γκέλα για Βέρντερ.

Λόγια… σεντονάτα
Τρεις μέρες πριν υποδεχτεί τη Σαχτάρ στη ρεβάνς του 2-2 του Ντόνετσκ για το Champions League, η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-1 του Ανόβερου για την 24η αγωνιστική. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέστρεψε με δύο γκολ από την τιμωρία του κι έφτασε τα 16 για τους πρωταθλητές, που παραμένουν δεύτεροι αλλά απέχουν 14 βαθμούς από την Μπάγερν που έχει και ματς λιγότερο.

Η Σάλκε διέσυρε τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με 4-1 και μπήκε δυναμικά και πάλι στο κόλπο της εξόδου στην Ευρώπη. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απουσίαζε για τους «βασιλικούς μπλε», αλλά ο Σωτήρης Κυργιάκος έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με τους γηπεδούχους αντικαθιστώντας στο 30’ τον Νάλντο.

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-1 της Στουτγκάρδης

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε 1-0 στη Βρέμη της Βέρντερ (που είχε βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο) και πλησίασε στους έξι βαθμούς τη 15η Βόλφσμπουργκ. Το Αμβούργο πέταξε δύο βαθμούς μένοντας στο 1-1 με την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η Φράιμπουργκ διατηρήθηκε πέμπτη μετά το βαθμό που πήρε με το ίδιο σκορ στη Νυρεμβέργη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: