Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ξηγήθηκε… σπαθί ο «σαμουράι»

Με χατ-τρικ του Σίνζι Καγκάβα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-0 της Νόριτς και αύξησε τη διαφορά της από τη συμπολίτισσα Σίτι (που έχει ένα ματς λιγότερο) στους 15 βαθμούς.

Ξηγήθηκε… σπαθί ο «σαμουράι»

Ο Ιάπωνας χτύπησε τρεις φορές (45’+1’, 76’, 87’) αφήνοντας στον Γουέιν Ρούνεϊ την ευκαιρία απλά να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 90’.

Ένα ακόμη γκολ μετά την επιστροφή του σημείωσε για λογαριασμό της Έβερτον ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το τρίτο τέρμα των «ζαχαρωτών» στο 3-1 επί της Ρέντινγκ, αποτέλεσμα που διατηρεί τους γηπεδούχους σε τροχιά Ευρώπης, αφού βρέθηκε στο -2 από τις θέσεις που χαρίζουν ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο Μιραλάς είχε σκοράρει πριν μερικές μέρες και σε ματς για το θεσμό του Κυπέλλου.

Πολύ μεγάλο διπλό σημείωσε η ΚΠΡ στην έδρα της Σαουθάμπτον με σκορ 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μετά από έξι αγωνιστικές, η τρίτη από την αρχή της σεζόν κι ένα αποτέλεσμα που της επιτρέπει να διατηρήσει κάποιες ελπίδες σωτηρίας, αν και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: