Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«Απομένουν 40 λεπτά για να το σηκώσει η Ρεάλ»

Την ελπίδα να δει τον Φελίπε Ρέγες να σηκώνει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλμπέρτο Ερέρος, εν όψει του αποψινού τελικού.

«Απομένουν 40 λεπτά για να το σηκώσει η Ρεάλ»
Κερασάκι στην τούρτα θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης η κατάκτηση της Ευρωλίγκας στον αποψινό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αλμπέρτο Ερέρος. Ο άλλοτε μεγάλος σκόρερ του ισπανικού μπάσκετ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» και προέβλεψε έναν αμφίρροπο τελικό εκφράζοντας την ελπίδα να σηκώσει την κούπα στο τέλος της βραδιάς ο Φελίπε Ρέγες.

«Η συμμετοχή μας στον τελικό είναι το κερασάκι στην τούρτα μετά από μία καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα και την ACB, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Συμμετέχουμε σε έναν τελικό και θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Στην ομάδα μας βλέπω ανθρώπους συγκεντρωμένους και πολύ καλά προετοιμασμένους. Απομένουν 40 λεπτά αγώνα για να φτάσουμε στη δόξα», δήλωσε ο Ερέρος.

«Στον τελικό έφτασαν δύο ομάδες που το άξιζαν. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καταπληκτική χρονιά από την κανονική περίοδο μέχρι το Top 16 και τα play offs, ενώ νίκησε στον ημιτελικό του Final 4 το μεγάλο φαβορί κι έφτασε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, πολύ έμπειρη, παίζει με πολλές επαφές και συχνά με μεγάλες επιθέσεις, οπότε κλειδί θα είναι η υπομονή», πρόσθεσε.

«Μιλάμε για έναν τελικό Ευρωλίγκας και πιστεύω πως πίεση θα έχουν και οι δύο ομάδες. Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο ματς. Αντιμέτωπες είναι δύο σπουδαίες ομάδες, καθεμιά με τα δικά της χαρακτηριστικά κι ελπίζω τα νεύρα να μείνουν στα αποδυτήρια. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και θαρραλέοι. Πρέπει να δείξουμε πως έχουμε φιλοδοξίες και δίψα», συνέχισε.

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του κόσμου της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο, ανέφερε: «Εκτιμούμε πολύ τη βοήθεια του κόσμου. Όταν βρεθήκαμε πίσω στον ημιτελικό μάς έδωσαν ώθηση και αντιδράσαμε. Σήμερα περιμένουμε περισσότερο κόσμο και ελπίζουμε να δούμε τον Φελίπε να σηκώνει το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: