Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μίτσελ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του που, κατά τη γνώμη του, ήταν καθοριστικά ώστε να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Κύπελλο, στάθηκε μετά τη λήξη του τελικού ο Μίτσελ.

Μίτσελ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μετά τη λήξη του τελικού με τον Αστέρα (3-1) ο Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε οι «ερυθρόλευκοι», όσο περισσότερο κουράζονταν, τόσο καλύτερα έπαιζαν. Κάτι για το οποίο δήλωσε περήφανος.

«Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, αλλά αυτοί που τα αξίζουν πραγματικά είναι οι παίκτες της ομάδας. Ο τελικός ήταν πολύ ισορροπημένος, με μεγάλη ένταση και ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Στα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά δώσαμε πολύ χώρο στους αντιπάλους μας, δεχτήκαμε το γκολ και αντιμετωπίσαμε προβλήματα», ανέφερε. Και συνέχισε:

«Ευτυχώς ο Φουστέρ ισοφάρισε και μας έστειλε στα αποδυτήρια με το 1-1 στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δυνατό και υπήρχε πολύ κούραση. Περιέργως όμως, όσο περισσότερες δυνάμεις ξοδεύαμε, τόσο βελτιωνόταν η εικόνα μας. Γι’ αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η αλλαγή του Μασάντο ήταν αναγκαστική, ενώ αντιμετωπίσαμε πρόβλημα τραυματισμού και με τον Χολέμπας, έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές μας.

Είχαμε αποφασιστικότητα στην παράταση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μου. Με τον Χοσέ τραυματία, οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα»
.

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του νταμπλ, ο Μίτσελ τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που έχω κερδίσει δύο τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό» και κατέληξε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη χρονιά, με πολύ καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Ακόμη κι αν είχαμε παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο φέτος, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα κυνηγήσουμε τη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: