Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ματιές στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός!!

Στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού θα βρεθούν οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας.

Ματιές στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» ξέρουν πως θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ είναι δεδομένο πως αναγκαστικά θα κινηθούν με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Ο συνδυασμός των δύο στοιχείων σημαίνει πως επιβάλλεται οι όποιες κινήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές ώστε με λίγα χρήματα να βρεθούν ποδοσφαιριστές ικανοί να στελεχώσουν επάξια την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυπριακών Μέσων, οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας θα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, με τις περιπτώσεις των Φαν Ντάικ, Μαατσί και Γκριν αλλά κι εκείνη του επιθετικού της ΑΕΚ Λάρνακας, Άλεξ, να δείχνουν πλέον ελκυστικές.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες που βρίσκονται στο «ραντάρ» του «τριφυλλιού» αγωνίζονται αποκλειστικά στην Κύπρο και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει… «σαφάρι» σε πολλές χώρες της Ευρώπης ώστε να αποκτήσουν εικόνα για όσο το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: