Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οδηγίες του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια!

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού της Ευρωλίγκας, τα οποία εξασφάλισε η ΚΑΕ, ενημέρωσε επισήμως η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οδηγίες του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια
Η ζήτηση είναι τεράστια και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια (κατά πληροφορίες παραπάνω από 400) για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν επίσημα για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αυτών. Πάντως πρόβλημα για αρκετούς φίλους της ομάδας από την Ελλάδα δεν είναι να βρουν εισιτήριο, αλλά πώς θα μεταβούν στο Λονδίνο.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει πως έχει εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια για τον αυριανό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες στέλνοντας mail στο cbafes@olympiacosbc.gr ή στο inbox της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc)», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Όσο για εκείνους που έχουν ήδη εισιτήριο «… η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Κυριακή στην Ο2 Arena για τον τελικό της Ευρωλίγκας όπως προσέλθουν αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ στο γήπεδο, αφού υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι πολύ χρονοβόρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: