Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πρώτος και με τη βούλα ο Λάμπαρντ!!

Δεν σταμάτησε στην ισοφάριση του ρεκόρ του Μπόμπι Τάμπλινγκ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, σκοράροντας δεύτερη φορά στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ξεπέρασε τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της Τσέλσι με 203 γκολ

Πρώτος και με τη βούλα ο Λάμπαρντ
Χαρίζοντας τη νίκη στην Τσέλσι, στο «Βίλα Παρκ», απέναντι στην Άστον Βίλα (1-2), ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα στην σπουδαία καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μέσος κατάφερε να ξεπεράσει τον Μπόμπι Τάμπλινγκ στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην Τσέλσι, έχοντας ισοφαρίσει στο 60ο λεπτό της ίδιας αναμέτρησης, τον αριθμό των γκολ που είχε ο προκάτοχος της κορυφής.

Ο 33χρονος, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από πολύ όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του -με την πρώτη πάσα να ξεκινά από τα πόδια του- και «πάγωσε» τους οπαδούς της Βίλα, που περίμεναν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο «Φράνκι» δήλωσε: «Αγάπησα κάθε στιγμή που αγωνίστηκα στην Τσέλσι και ελπίζω να μείνω εδώ και την επόμενη χρονιά».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: