Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μόνο η… τσατσά του Δώνη έλειπε!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τις εικόνες που είδαμε πάλι σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Έτσι πάει η δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες. Και μην πάμε μακριά.
Πριν δυο χρόνια δεν ήταν τότε που ο Δώνης είχε κάνει εκείνη την δήλωση, η οποία έμεινε στην ιστορία, χαρακτηρίζοντας on camera «μπουρδέλο» το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Το σώσε
Ήταν στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ – Ατρόμητος. Τότε που ο Ατρόμητος είχε αδικηθεί σε κάποιες φάσεις από την διαιτησία, ενώ στο τέλος του αγώνα έγινε το σώσε όταν μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο με ντου. Εικόνες ντροπής, δηλαδή. Και είχε βγει τότε ο Δώνης και είχε κάνει την δήλωση που είπαμε.
Ποια γιορτή;
Υποτίθεται, λοιπόν, ότι ο τελικός κυπέλλου είναι μια γιορτή. Σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Ελλάδα, αφού εδώ πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα δει και τι θα γίνει κάθε φορά. Πουθενά το παράξενο, άλλωστε. Εδώ δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει γενικά. Γιατί το ποδόσφαιρο να είναι εξαίρεση; Ασορτί θα είναι κι αυτό.
Διαιτησία, ξύλο, δηλώσεις για «αλητεία»
Χθες, λοιπόν, έγινε ξανά ο τελικός κυπέλλου. Χαμός κι αυτή τη φορά! Η διαιτησία έδωσε με το έτσι θέλω το κύπελλο στον Αστέρα, στο τέλος οι παίκτες πλακώθηκαν μεταξύ τους, ενώ στην διάρκεια του αγώνα το βρίσιμο μεταξύ τους πήγαινε σύννεφο όπως φαινόταν στις κάμερες. Άσε την απονομή που έγινε σε άδειες κερκίδες. Και ήρθαν και οι δηλώσεις του Μπάκου περί «αλητείας» να δέσουν το γλυκό.
Μόνο αυτός έλειπε
Ποια γιορτή, λοιπόν; Σοβαροί να είμαστε. Εδώ γίνεται το σώσε κάθε φορά. Μόνο ο Δώνης και η δήλωσή του έλειπε χθες, δηλαδή.
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: